Megjelent a Linux 6.2-rc8

Linus Torvalds bejelentette a Linux 6.2 nyolcadik kiadásra jelölt változatát.

Röviden: jövő héten stabil kiadás

Linus szavaival:

Tux ikon
Tux ikon

Linus Torvalds bejelentette a Linux 6.2 nyolcadik kiadásra jelölt változatát.

Röviden: jövő héten stabil kiadás

Linus szavaival:

„A 6.2-es sorozat továbbra is kifejezetten nyugodt és csakis azért van rc8 mert - ahogy azt már korábban többször is említettem - szeretném az ünnepekkor elvesztett időt részben visszaadni. Nem úgy tűnik, hogy erre igazából szükség lenne, de a tervtől való eltéréshez sincs ok. Tehát itt vagyunk. Van néhány kései regresszió javítás illetve van még pár folyamatban is, amik remélhetőleg kész lesznek a héten. Tehát nincs semmi gond.

A legtöbb beszélgetés amit olvastam már a későbbi kiadások dolgairól szólnak és én is kaptam egy beolvasztási kérelmet a következő ablakhoz (és nem sértődök meg, ha több is érkezik). Mindeközben azért akadnak apróságok, a megszokott javítások, melyekből a hálózat, gpu és a hang illesztőprogramok amik kitűnnek. Ahogy megszoktuk.

De vannak más javítások is: apróbb javítás érkezett az illesztőprogram alrendszerhez és egyéb dolgokhoz. Nézd meg a csatolt naplókivonatot a részletekért.

        Linus”

Eredeti bejelentés és a naplókivonat itt olvasható: https://lore.kernel.org/lkml/CAHk-=wj1=T1KzpPWbhqfFWOEp5Wf_kj3JjTHSHmEngf0-Vv7aA@mail.gmail.com/T/#u